Vacature Productiemanager / Planner

Functie

U speelt een centrale rol in het productieproces: als intern projectleider werkt u samen met uw collega productiemanager en de plaatverantwoordelijke van SGC SwitchGear Company nv. Uw departement bouwt mee aan de visie van morgen: u werkt nieuwe producten en lijnen uit. Daarnaast staat u in voor de prijsaanvragen bij potentiële leveranciers en voor de uitbouw van de productie. U vertaalt de technische tekeningen om samen te werken en met de R&D afdeling in te staan voor ontwikkeling. Ook klassement, dossiervoorbereiding, ingangscontrole en het beheer van leveringsbonnen behoren tot uw takenpakket. Tot slot neemt u ook de transportplanning, inclusief export, voor uw rekening.

Profiel

U hebt bij voorkeur een Master Elektro-Mechanica en Autocad en/of andere tekenpakketten kennen voor u weinig geheimen. U heeft bij voorkeur al een aantal jaren ervaring in deze rol en u bent een dynamische leidinggevende. Punctueel, organisatorisch en leergierig: het zijn drie eigenschappen die u omschrijven. Orde op de werkplek is voor u vanzelfsprekend. U spreek vlot Nederlands, Frans en Engels. Tot slot bent u sterk in communicatie en dynamisch.

Aanbod

Een afwisselende, boeiende job in een bedrijf dat staat voor een ongedwongen sfeer, eigen verantwoordelijkheid, korte communicatielijnen, enthousiasme, en betrokkenheid. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een unieke gelegenheid om uw capaciteiten verder te ontwikkelen en u helemaal te ontplooien. U krijgt een grondige opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s in overeenstemming met uw eigen behoeften en ambities.

Plaats tewerkstelling:    SGC Switchgear Company, Moorstraat 24, Nevele

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?
Stuur uw motivatiebrief met cv naar onze overkoepelende HR afdeling t.a.v. Caroline Rollé via de post: Het Veer nv, Vlasmarkt 12, 9000 Gent of via jobs@het-veer.be.

Moorstraat 24, 9850 Nevele
Tel +32 (0)9 321.91.12
Fax +32 (0)9 321.91.13

www.switchgearcompany.eu