Femaco is gespecialiseerd in de verwerking van metalen. Ons team zet zich dagelijks in om klanten te overtuigen van onze producten. Femaco is een globale speler waar veiligheid en kwaliteit van essentieel belang zijn.

Ter ondersteuning van onze groei zijn we op zoek naar (m/v)

Productiemedewerker plaatbewerking

Wat houdt het werk in?

Je wordt ingezet voor de productie van metalen onderdelen. Aan de hand van producttekeningen of instructies ga je aan de slag met behulp van machines en handgereedschappen. Tot ons machinepark behoren de meest nieuwe en hoogtechnologische machines waaronder een gloednieuwe CNC draai-en freezbank, ponsmachine, lasersnij- en ponsmachine,… Je zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen door middel van voorgeschreven controles en een dosis gezond verstand. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende werkposten na een doorgedreven opleiding op de werkvloer.

Wat moet je kunnen?

  • Je beschikt over een dosis technisch -/ 3D inzicht.
  • Ervaring in plaatbewerking is een troef.
  • Je kan vlot overweg met machines en handgereedschap.
  • Je hebt ervaring met een heftruck en kan bij voorkeur een attest voorleggen.
  • Je hebt oog voor detail en kwaliteit.
  • Je werkt oplossingsgericht en tracht zelfstandig problemen op te lossen.

Wat bieden wij?

We bieden een afwisselende dagfunctie in een familiale KMO binnen een stabiele groep van bedrijven. We stellen de meest hoogtechnologische werkmiddelen ter beschikking om het werk aangenaam en uitdagend te houden. Je geniet van mooie werkuren nl. 7u00-15u45 en op vrijdag tot 13u45.
Daarnaast kan je rekenen op een correcte verloning en de mogelijkheid om jou verder te ontplooien op verschillende werkposten.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx 0473/11.78.34.

Moorstraat 24, 9850 Landegem
www.femaco.eu