Technisch tekenaar

Functie

Je werkt de projecten verder uit voor de productie. Hiervoor sta je ook steeds in nauw contact met de commerciële binnendienst. Je maakt de tekeningen op voor de verkoop, zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product. Na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen. Je speelt snel in op de vragen van de commerciële binnendienst en spoort eventuele problemen vroegtijdig op.

Profiel

Je bent in het bezit van minstens een A2-diploma, bij voorkeur Elektriciteit, en hebt de nodige opleidingen gevolgd in het kader van tekenprogramma’s. Je kan vlot overweg met het tekenprogramma AutoCAD Electrical 2D. Daarnaast kan je goed overweg met de meest courante computerprogramma’s en ben je bereid om ons intern ERP-pakket aan te leren. Je spreekt vlot Nederlands, kennis van Frans is een pluspunt. Je bent een organisatietalent en je focus ligt steeds op de klant (intern en extern).

Aanbod

We bieden een boeiende functie aan in een stabiele groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw ambities.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.

Moorstraat 24, 9850 Nevele
www.switchgearcompany.eu