Vacature – Commercieel Vertegenwoordiger Vlaanderen

Functie

Je bent de ambassadeur van onze producten en je weet klanten in Vlaanderen te overtuigen van de kwaliteiten, troeven en voordelen van onze middenspanningscellen. Je volgt de klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Je ontvangt klanten uit het binnenland in onze showroom en je vertegenwoordigt SGC op beurzen en klantenmeetings. Jouw klanten zijn vaak tussenpersonen maar af en toe zal je ook de eindklant dienen te bezoeken. Je slaagt erin onze sterktes over te brengen naar de klanten. Ten slotte hou je dagelijks je klantencontacten bij via ons eigen CRM-/ERP-pakket.

Profiel

Je beschikt over een hoger diploma, bij voorkeur in een technische richting en je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in de commerciële wereld. .Synergrid en andere elektrische normen zijn jou niet onbekend. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je plan trekken in het Frans.

Aanbod

Praesent euismod lacus id consectetur posuere. Integer rhoncus diam ut mi varius, et blandit arcu iaculis. Curabitur dignissim aliquet nisi. Maecenas ultricies enim tellus, ac egestas urna aliquet sed.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@switchgearcompany.eu of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Moorstraat 24, 9850 Nevele
www.switchgearcompany.eu