Vergaderzalen voor technische opleidingen, presentaties, vergaderingen en videoconferenties.

In het Medium Voltage Competence Center te Landegem (nabij Gent) zijn er 4 vergaderzalen. Deze zalen zijn het ideale kader voor al uw technische opleidingen rond het thema elektriciteit, presentaties, vergaderingen of videoconferenties. Verder beschikken we nog over een volledig uitgeruste videoconferentiezalen in Heusden-Zolder (nabij klaverblad Lummen) en in Ciney (nabij Namen).

VIDEOCONFERENTIEZAAL in HEUSDEN-ZOLDER

Inbegrepen in de huurprijs van de zaal:

  • koffie en water
  • pen en papier
  • geschikt voor videoconferenties
  • flipchart
  • ruime parking

Prijs op aanvraag.

Catering:

Standaard is de cateringkeuze vrij. Wij kunnen ook vergaderarrangementen aanbieden en werken graag een formule op maat uit samen met u. Zo kunnen wij uw gasten verwelkomen met koffie, thee, frisdrank, fruitsap, minikoffiekoeken en fruit, en kunnen wij iets anders voorzien tijdens de pauzes. Wij kunnen ook zorgen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch of koude schotel als u dat wenst.

Technische informatie:

Ons Lifesize videoconferentie systeem biedt u de mogelijkheid om een “1 to 4 point”-verbinding te maken, door middel van onze 2Mbit SDSL-verbinding.

Wanneer u gebruik maakt van een IP-verbinding, dan zijn alle communicatiekosten inbegrepen in de prijs.

Wanneer u wenst gebruik te maken van een ISDN verbinding, dan kunnen wij u een maximum snelheid aanbieden van 384 Kb (3 ISDN-2 lijnen) via onze “Third-Party provider” Het Veer te Gent. Hiermee kan u een “1 to 3 point”-verbinding opstellen, telkens met een snelheid van 128Kb of een “1 to 1 point”-verbinding met een snelheid van 384Kb. De communicatiekosten zijn steeds ten laste van de beller (tarieven afhankelijk van de gebelde zone/land).

Ook combinaties van beide technologien (IP en ISDN) zijn mogelijk.

Indien wenselijk kan steeds op voorhand een testcall (van max. 10 minuten) gebeuren.