VIDEOCONFERENTIEZAAL FARADAY in NEVELE

Inbegrepen in de huurprijs van de zaal:

  • koffie en water
  • pen en papier
  • geschikt voor videoconferenties
  • flipchart
  • gratis wifi
  • ruime parking voor het gebouw

Prijs op aanvraag.

Catering:

Standaard is de cateringkeuze vrij. Wij kunnen ook vergaderarrangementen aanbieden en werken graag een formule op maat uit samen met u. Zo kunnen wij uw gasten verwelkomen met koffie, thee, frisdrank, fruitsap, minikoffiekoeken en fruit, en kunnen wij iets anders voorzien tijdens de pauzes. Wij kunnen ook zorgen voor bijvoorbeeld een broodjeslunch of koude schotel als u dat wenst.

Technische informatie:

Onze zaal bevindt zich in een industrieel kader, waar er plaats is om met 8 personen een videoconferentie (VC) uit te voeren. Deze zaal is uitgerust met een VC-systeem van Lifesize, namelijk de TeamMP. Dit systeem heeft een 50″ plasma TV scherm en biedt HD video communicatie.

Hierbij zijn 30 fps (frames per seconds) mogelijk met een maximum verbindingssnelheid van 2.5 Mbps in een single-point verbinding (1-1 opstelling) of een maximum verbindingssnelheid van 1.5 Mbps wanneer er meerdere gelijktijdige verbindingen worden opgestart.

Het Lifesize TeamMP systeem kan tot 4 gelijktijdige verbindingen maken. Om een scherp beeld te krijgen, hebben we gekozen om te werken met een PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera met een HD-kwaliteit (High Definition). Ook de microfoon is van een onberispelijke kwaliteit zodat de andere zijde u perfect kan horen.

Ons LifeSize VC-systeem biedt u bovendien de mogelijkheid om tijdens uw meeting ook een computerbeeld mee te sturen. Zo kan u bvb een PowerPoint-presentatie tonen aan de andere kant, zonder het bestand aan de andere partij te moeten bezorgen. Dit computerbeeld kan om het even welk programma zijn dat werkt op uw computer! (De andere kant hoeft niet te beschikken over deze software.)

Naast de standaard IP-verbinding, kan u ook via ISDN-verbinding naar de andere partij bellen via onze “Third-Party provider” Het Veer te Gent. Hiermee kan u een “1 to 3 point”-verbinding opstellen, telkens met een snelheid van 128Kb of een “1 to 1 point”-verbinding met een snelheid van 384Kb.